Popis produktu

V tomto návrhu kuchyně došlo nejprve ke stavebním úpravám prostoru. Tím jsme získali více prostoru pro kuchyň. Kuchyňská linka je navrhnuta do „L“ kolem zděného jádra. 

Najdeme zde půdorysné ukázky původního i nového řešení kuchyně v byte 2+1.

.
Původně:

V původním řešení byla kuchyň rovná a vstup byl z chodby. Toto původní řešení bylo nevyhovující, a proto jsme hledali jiné dispoziční řešení.

V kuchyni byla i klasická spíž, která je nahrazena technickou skříňkou.

.
Nové řešení:

Nové řešení přineslo více místa pro kuchyň, ale vstup je přes obývací pokoj. Byl vypracován projekt, pomocí kterého byla vyřezána díra do zdi.

Touto stavební úpravou vznikla kuchyň, do které se vešla vestavná lednička, myčka, vestavná trouba, plynová deska a odsavač.

.

 Pohledy na návrh kuchyně v bytě 2+1


[kliknutím na obrázek se zobrazí v plné velikosti]

[kliknutím na obrázek se zobrazí v plné velikosti]

[kliknutím na obrázek se zobrazí v plné velikosti]

[kliknutím na obrázek se zobrazí v plné velikosti]

[kliknutím na obrázek se zobrazí v plné velikosti]

[kliknutím na obrázek se zobrazí v plné velikosti]

[kliknutím na obrázek se zobrazí v plné velikosti]

[kliknutím na obrázek se zobrazí v plné velikosti]

[kliknutím na obrázek se zobrazí v plné velikosti]

[kliknutím na obrázek se zobrazí v plné velikosti]

.

Půdorysné uspořádání kuchyně

Původní řešení

Nové řešení po stavební úpravě

.